Ik ben een held 5+ (Parade 2015)Ik ben een held
gaat over een dappere jongen en zijn bange vader. Wanneer de Botteboe en het Blootspook in zijn kamer verschijnen, dan is hij helemaal niet bang, integendeel! Terwijl zijn vader met knikkende knieën in een hoekje staat, ontpopt de zoon zich als een ware superheld. Sterk en dapper verslaat hij alle gekke wezens in zijn kamer, zelfs hond Snoet staat er versteld van.

Ik ben een held, naar het gelijknamige boek van Ted van Lieshout, is een voorstelling boordevol spannende heldendaden, vrolijke muziek en opzwepende liedjes met onze jonge held als stralend middelpunt.

 

Tekst: Ted van Lieshout
Muziek: Tony Overwater
Regie: Hans Thissen
Met: Rogier van Erkel, Mark van der Laan en Wiebe Kaspers

De pers over Ik ben een held

“Max Tak wil kinderen op een laagdrempelige manier in contact brengen met klassieke muziek en met een smeuïg, humoristisch verhaal als Ik ben een held waar de musici opgewekt doorheen stampen, lukt dat uitstekend.” – Theaterkrant

“Het terugkerend titelnummer houdt de boel bij elkaar en blijft nog lang nazinderen, net als de grapjes over het ‘pielbeen’ en de bottensoep-zonder-kinderbillen.” – Volkskrant

“Ik ben een held is grappig en charmant.” – Elsevier

Ik ben een held is een vrolijke familievoorstelling met veel muziek, humor en spannende verhalen.” – Theaterjournaal.