Pikefel (5+)

Pikefel (Fries voor kippenvel) is een muzikale voorstelling die we speciaal aan schoolklassen aanbieden voor OP school. De voorstelling kan overal spelen, bij mooi weer ook buiten. Een voorstelling vol gekke, grappige en gevaarlijke geluidsexperimenten waar iedereen kippenvel van krijgt. We zien twee mannen op het toneel die duidelijk klaar zijn voor het experiment: laboratoriumjassen, een veiligheidsbril en flinke gehoorbeschermers. En met het publiek als proefpersoon! In een ruimte vol met exotische muziekinstrumenten, meetapparatuur en andere geluidsmachines, testen ze ons uit. Wat doen bepaalde geluiden en muziek met ons? En maakt de stilte eigenlijk ook geluid?

EXTRA: Tegen een meerprijs neemt MaxTak een Virtual Reality Installatie en VR-brillen mee naar school. In de 3D-film kunnen de kinderen nog wat extra potjes met ongelofelijke geluiden openen.

Credits
Spel: Manon Wittebol e.a.
Regie: Hans Thissen
Publiciteitsbeeld: Esther de Boer

Speellijst

 

 

Wil je Pikefel boeken in je klas of wil je meer informatie over de voorstelling? Neem dan contact op met Nora Duijf: info@maxtak.nl of 06-41297275.